aaaa

Kollar på en ny vinterjacka, hoppashoppas jag får canada goose eller peak jackan jag vill ha. Annars så tänker jag på bilden i andra inlägget, uuuuh. Nu ska jag klä på mig typ, stretcha å seeeeeen plugga kanske..
ååh jag är kär i body jam som jag tränade idag på korpen btw! så sjukt kul att dansa. nu är jag helt slut seriöst.............

Asså fyyyfaaan vill spy typ


she put a bag on my head

Nä shit nu far jag och tränar.
Har dock skrattat åt den här vikarien liiiite för mycket idag... Hahahaha

drömmer lite

Åhh jag vill fara till Peace and Love i sommar med Amanda å Linn. Men det kan jag säkert bara glömma


Macarena

Hahhaa fan vad kul det var att prata tre på msn. Linn drog just kul.

!!!!!!!!!!!!!

wohooo tryck här


hei

Shiit jag känner mig duktig som ska börja med att skriva om metallen bly och skicka in till min lärare, då kanske jag får vg i slutbetyg...

 Annars så ska jag säga att stryrke mix var sjukt kul och det förvånande mig inte att Sofia ballade ut HÖHÖ. Sen efteråt började jag och Linn diskutera och planera om att dela lägenhet när vi ska gå gymnasium i Luleå. Mah dream yeh.


-

Lol söndag idag då. Blir Prison break nu, sen träning, sen plugga.... yeheee

btw..

..så hatar jag telia. har ingen täckning så kan inte smsa eller ta emot äckelsmsen. livar upp mitt underbara liv med prison break(taaak linn<3) och litttlelitle popcorn..

Sunday night

Jag har blivit en riktig paparazzi, hehee. Har en dålig kamera som jag börjat ta med mig överallt. Här kommer bilderna på mitt sexiga sällskap jag umgåtts med ikväll

du e nice som vanligt jude
ååh kul ni verkar ha guys
bra att du var med oss<3

I wanna party to the sun goes down

Åhh kan it Sofia äta klart så vi kan bege oss till Linn. Jag har fan it gjort nå idag. Åhhhhhhhhhhhhhh.

Här
, till er som festar. Have fun.


x-[

Igår slutade jag, Matilda och Sofia andas/dog en stund(en timme) enligt Pernilla.
Ingen av oss kommer ihåg att vi gjorde det men det såg ut såhär.
                                                                                               ↓

Döden är vacker. Inte sant?

Tonight I'm gonna take over

Såg just klart "Street dance" åååh jag vill också kunna dansa sådär. Så jävla magiskt. Se filmen btw.

Mamma sa idag att hon ska köpa barnmat till mig som lunch på helgerna för jag är ju nyttig, hahahah i'm sooooo kissie-style(......)

Ikväll bär det av till Linn, hoppas på hamburgare där som vanligt. Eh det är ju nyttigt va?


lördag

Vaknade gode tidigt idag, typ kvart i 11. Gillar det ändå!! Kommer väl sitta hemma heeela dagen och typ se film. Just nu pratar jag med Amandis å Soffis på msn om ni vill veta. Emelie kommer ikväll också yees!

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


nästan two a clock

Åhh jag är rastlös som vanligt på helgnätterna. Älskar natt. Kvällen har väl varit konstig och hängig(alltså att man hänger, fattarni?) Påvägen till Mattis började allt underbart bra med Pernilla, ååh yes.
oj hej bäbbejudith:D(ååh alltid fula bilder på dig men that's life...)

Hinner inte måste be

lila hår idag då:D


Fredagar är alltid så sjukt dryyyyyga. Svenskan var dock kul på riktigt. Körde "bilturen" eller vad det nu kallades sen skulle dom som satt där improvisera massa. Så jävla asum. Längtar tills jag ska börja estet teater..  Gick på stan och gjorde ett impuls hål i örat. Fick med mig littttle grejer. Nähörrni. Jag e trött. Drar till Mattis ikväll. Niiijjjs jomen som fan.

Dag 6: En bild på en vän du inte varit med på länge


OMG!!

sådär vill jag ha nu

Dör, dog, har dött

Seriöst dör så snygg hårfärg. Ska färga den:)
http://chitty.blogg.se/

!!!

Amaajgad måste berätta en grej. Jag steg upp 05.50 idag, tog på mig träningskläder, åkte med bussen 06.16 till KORPEN för att träna... Jag och Linn, har fått priset för Dagens världens bästa. Trött som fan gick vi till skolan efter träningspasset, bastade även litteee;) Ville bara att ni skulle veta.
hahaaa lol;)

Skola

Jaa det var då skola idag igen då
ser ni utväxten?ååhh...
"DET FINNS NYA RACKET!!!!!!!!!!" eh ändå nice

Let's party

Igår blev de flesta i Emelies lägenhet feta. Tur att jag inte vill ha flott.... Ändå nice som fan. Slutade med att resten av dom som var kvar köpte vindruvor. Lol.
:s

Lyckan består av olyckor man undvikit

-

16:10

Pernilla är min livsglädje i skolan. Haha sjukt kul det är just nu. Alltså mitt självporträtt jag gör på bilden... Ser fan ut som ett dött emo seriöst. Men jag tror ju liksom på ödet så det är väl min framtid:) Annaaars så ska jag fira Emelie ikväll:D Hon fyller dock år på fredag... Blir nog en helmysig kväll. SES SNART!
hahahhaa lol jag satte dit snelugg för jag vill ha det men hahaha lol så ful seriöst:)
Måste även säga att min träningsvärk inte är nådig...

yeah, it's difficult to understand

Omg vad jobbigt body pump var! Tar nog en alvedon ikväll så slipper jag så sjukt mycket träningsvärk imorgon så jag ocksåååå orkar core bollen. Ska se lite dh nu, sen duscha, sen dh. Jooj så nice.

tisdag idag igen då

Looool vilken dryg dag. Försov mig i morse(eller jag vaknade i tid men gick och la mig när jag var klar med allt och somnade, heheee) Somnade på so lektionen också btw. Annaaars så står väl livet ganska stilla just nu. Längtar tills mina pengar kommer så jag kan shoppa. Längtar också tills om en timme för då ska jag dö lite med Linn på bodypumpen.
lol;)

l-o-l

Det där såg nice ut va?
Tjooolol. Body balance var gode stretchigt och avslappnande, gillade det faktiskt. Imorgon blir det bodypump med pinn. Just nuuu snackar jag med en teaterkille som går på den skola jag vill söka in på. Åhh vad kul det blir om jag kommer in! Annars så ska jag duscha nu, sen se ett dh avsnitt och äta en apelsin. Lovelovelove

Dag 5: En gammal bild på dig själv


uhm, i'm not pregnant

Haha, kul grej att skriva om när jag har en talang att kunna blåsa upp magen. That's the truth!;) Sjukt att jag fick folk att verkligen tro på det! hahaaa. Drar på gymmet nu, cya.

måndag idag igen då

Blev en tidig dag idag, sen kvarsittning med Pernilla och nu sitter jag här. Planerna för idag blir att städa,ååååh, och se dh. body balance ska jag faktiskt prova på idag, känns ju lite awesome people.
cool färg

kär i kärleken

då blev det helt plötsligt måndag igen. jag vill typ kräkas. älskar desperate housewives än en gång.

Söndag åååh

Hemkommen från fotbollsgrejen. Det blir gothia till sommaren *längtar*. Och nu blir det kyckling å ris och seeeeen solsidan. Hare brarrå.

:)

Hello attention whores. Jag gillar den här dagen. Man behöver inte göra nånting. Har sett några dh avsnitt, älskar dom verkligen!! Snart far jag på fotbollsmöte. Cya

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv


when everything was falling apart

Jag hade en skitbra kväll igår. Och jag drack såklart absolut ingen alkohol. Måste ju tänka på mitt barn. Blev en sväng till en fest, dopp i jacuzzin och sen en hamburgare. Thanks girls
linn e nice

15 and pregnant

ses;)


Lördag yäyäyä

Det är sjukt vad min statistik höjdes när jag la ut blogginlägget om min graviditet på facebook. Kuuul att folk är intresserade!:) Ikväll bär det av till Pernilla. Sen blir det partii. Pusspuss

Svar till Anonym

Anonym om shit så kulit:
är det sant att du är gravid?;o

Svar: Förstår att du sett bilden på Sofias blogg. Och Ja, det är faktiskt sant. Magen börjar verkligen synas nu. Ååh det är sjukt mysigt. Tänk att lillen finns innuti mig och om 20 veckor är den är min. Pappan till barnet vill dock vara anonym på min blogg. Där har du svaret!:)



shit så kulit

Allsåå valls har så korta backar... Tar ju 30 sekunder att åka ner. Men det var ändå azum att åka. Åhh det är bra alltså. Såg en asgullig bäbbe också. Längtar till mig kommer:D
Du e fet:)

-

Far på valls med Sofia. TTYL

I want to take the plane away from here

Snackar med Snorre på msn. En norsk pojke, asgullig. Nåååh. Google translate är mitt stöd. Ska snart ut och bara vara. Känna på helgfriheten lite. Är sjukt trött men jag kan ju fan inte sova den här tiden:o Vill se film, men somnar bara då. Du!! by the way=btw!!! VI SES

Dag 3: En bild på någon i din familj



00:59

Sofia och Linn är mina favvosar. Eller Linn och Sofia. Hängde mest hos Linn och avslutade degkvällen med Fjorton suger. Tvljudet slutade fungera så vi satte på text men det blev så tråkigt så tillslut börja jag göra replikerna. Linn drogs även med i detta..
favvohammis

Pernilla

Pluggkväll hos Pernilla igår. Blev dock inte så mycket pluggande för våran del utan mer moppebil. Ahh det är så damn nice att bara åka och skrik-sjunga. Kycklingsalladen på blå ängeln var det matförgiftningsvarning på. Smakade kallt blod typ. Pernilla spydde i morse btw. Justjaaa, påvägen hem blev det en impuls att fara till kyrkogården och kolla mormors grav. Men hittade den inte:(
sorri...

FREDAG.....

Sitter hos Linn just nu och här kommer min fredagskväll vara, plus Sofia..... Tränat på korpen idag med Sussi, dog typ.

Torsdag och fredag imårn

Kvälleeeeeeeeeeeeen kommeeeeeeeeeeeeeeeeer spenderas här hos Perne. Snart far vi till staden och pantar miljoner burkar töp. Sen middag på blå ängeln. SES

sommar<3


yeheeee

Jag å Linn pratar om bantning på msn just nu. Hahah det är typ kul. Jag blir astaggad på att träna och vara nyttig. Bra att du finns Linnii så vi dödar varandra typ. Yeeeeeeey. Nu ska jag träna glosor. Eller kanske efter att jag duschat. Vi får se amigos.
här får ni en privat bild när jag sitter på toa. hahahaa

Tjohooo

Öööööh vad jobbigt det är med core boll. Dog. Jag har dött ganska mycket den här veckan. Inte bja. Inte bja. Tänk om jag dör på riktigt? Dagens fråga: Skulle ni gå på min begravning om jag dog? Haha shit jag skojar. Nästa vecka ska jag gå på Body jam, man dansar sig smal typ, lät kul. Nuuu sitter jag och pratar med Mandis och ska ut och träffa Sofiis. Ahhh måste plugga glosor. Seya later;);)
Den här bilden hade kommit upp på facebook... Inte okej. Inte okej...

1514

Kom hem för ett tag sen. Idag har mina hörlurar suttit i mina öron hela dagen. Tack gud. Jag fick livsglädje denna äckligt jobbiga onsdag av musiken. LOVE. Tillbringar snaaaaart några timmar med plugg. Sen ikväll blir det något pass på korpen. Känns bra va.
Det är jag på bilden. Jag har G i bild så förvänta er INGENTING!!!!!:@@@@@

hei(eller godnatt)

Hej Olli;)
Åhh Olivia skickar massa gamla bilder på oss från förra(förrförra) året. Love.

:'(

Linn har fört in mig i en depression nu pga att hon har skickat massa sommarbilder när allt var kul. Yeah...
hahahahah dog

Dag 2: En bild på någon du älskar

Den enda jag älskar i hela världen. Not. Really not. Orkar it lägga in mitt gäng för det är så många...

Omg

Stått i caféterian heeeela dagen med Pernilla. Fanny och Maja har då hängt där och tiggt grejer, även Matilda och Olivia. Azum. Sen for jag till Peddan. Det skulle varit tortellinis till middag men det är inte gott vill jag bara säga så det blev gröt, ändå. Nu ska jag börja plugga, åååh vad jobbigt. Sen se en film som heter, Krama mig. Haha tror den kan va kul<3
Idag har jag också insett hur feta personer det finns på min skola. Alla 7or framförallt. POSS

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med

Finns två personer. Linn och Sofia är jag alltid med♥

LoL

Sitter och diskuterar med Sofia om att hon ska bli advokat och kan skydda mig när jag gör mina brott i framtiden. Det känns underbart. Jag ska bli skådespelare.
Nuuu ska jag duscha sen plugga äckelsamhälls ord i So. Alltså jag kommer ALDRIG gå samhälls, hellre dör jag. Eller nä. Men typ. Denna kväll har även jag och Linn snackat om en grej vi förhoppningsvis göra i helgen*längtar*
arkivet

-

Miley Cyrus som är så fin borde it röka på. Här har ni en video när hon gör det på sin 18 års dag, nono i don't like it:(
fast hon blev ändå kul;)

love

Åhh ska på spinning kvart över 7 med Linnea. Hatar verkligen det menmenmen. Vill bara lägga mig i sängen och se dh avsnitt tills jag lever i samma värld. Thats mah dream yeah.

Måndag

Hellloooo. Asså jag försov mig till 2 idag så kände att det inte var någon idé att fara till skolan liksom. Jag har drömt helt sjukt inatt. Men den här dagen är helt okej för min del. Har träning ikväll också. Jaaah cya


posss


This is today and it sucks.

Vaaaarför ska solsidan bara vara en halvtimme? Hahaha det är så kul. Jag kan sammanfatta min dag som riktigt söndagig. Vaknade sent, satt vi datorn till middagen, sett en film, sett tv. Och nu blir det städning(ser ostbågar på golvet sen nyår) nääffyyan vad äcklig jag är. Sen blir det dusch. Älskar att duscha förstår ni. Jag känner mig även väldigt besviken på mig själv... Har inte tränat fast jag lovade att jag skulle göra det!!!! Åh.
Bjuder en cool bild på mig.

x-[

Can't belivie it. Tänk om det är sant:(
Här ser ni hur ni kommer dö

Yeah

Rekommenderar den här filmen starkt bitches. En sjukt bra tjejfilm, snälla se den vännor så vet ni vad jag kommer prata om nästa gång vi ses...

Poss

Eftersom att jag inte tog mig till gymmet ser jag film istället. Blir "the house bunny". Åhhh jag är även kär i Justin Bieber, want him.
Han blev känd med den har videon tydligen. Love

Söndag

Igår började jag se Easy A, den är ju helt sick. Ska fortsätta se den nu. Senare idag blir det träning, bodypump. Kaanske lite plugg också men det återstår att se...

30 dagar med bild

Tog den från Majis. Verkar ju kuuult för jag har så mycket bilder på denna dator. Då kör vi.

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

-


Hej! Linn!:)

Hahhahhaha dör av skratt åt bilden


01:04

Cha cha. Denna lördagskväll blev ju liksom asbra. Haha vad kul det är att va med Linn, dog av skratt idag. Mys och fika har vi hunnit med, även knull med sovsäcken
mmm


-

Här kommer en bild för er som inte uppfattat min hårfärg ännu. Rödlila typ. Far nu, pusss


Thinkig about you

Assåååå vad mamma klagar hela jävla tiden. Har tappat bort min kamera, en munkjacka och två mössor. Ska seriöst flytta. Snart är det mat sen far jag till Cornelia med Linn och Arvid. Blir nog en asbra kväll. POSS

·


±

Just nu ser jag Lyxfällan, bara för att Vanita är med hihi. Ska skaffa lite cash idag genom att städa skåp hemma, naas. Ikväll händer väl ingenting, som vanligt då. Awesome.

Träffade min vän Sofia idag.


:)

Ah juste. Ni vill nog se hur min dag har varit. Har varit så sjukt glad idag. Som Adrian sa "du har bus i blicken". Think it's true. Men har det blivit nå bus ikväll? Nä.

Bioh

Alltså min familj är konstig. Pappa parkerade bilen i ett p-hus och han visste att det stängde kl 8 men bion slutade halv 9. Haha och dörren var såklart låst och p-huset var stängt när vi skulle hem. You get it. Blev taxi hem för jag vägrade att gå i mina klackar, öösch.
Bion var då bra. Eller jag somnade. Vaknade av att jag ryckte till i benet, hahaaa.

Hellu

Om ni vill veta. Som ni vill. Så äter jag flingor och snackar med Sofia Andersson. Hon är...speciell. FREDAG IMORGON. Nu kom "firework" i hörlurarna. Nyår var mer än kul. Vill bara säga att det är fredag imorgon. Ni vet dagen som stavas F R E D A G. Fredag liksom.

Fredag imorn, asså yesyesyes

Kom just hem från Elin. Eller for en timme sen då. Träffade dom ute en stund men det blev att jag hoppade in i moppebilen. Jennifer, Hanna, Elin och Sofia gjorde då alltså min kväll. Fhettphett nice.
Har aaaaaasmycket träningsvärk btw. For ändå på fotbollsträningen, dog lite.
....
palt på hk. hoppas på mvg pga uppläggningen....

Nnil

Det blev core boll istället för spinning plus att även Nathalie hängde med, vi rymdes tydligen inte... Haha shit vad jobbigt det var, ville typ gråta, bara typ. Dog lite också när jag gick hem. Gjorde lila hårinpackning, kollade cold case(asbra,ville gråta där med...) och nu sitter jag här. Är hungrig x-]

I still belive(skoja)

Idag ska jag träääääna. Shit längtar typ. Blir spinning med Linn, hatar spinning. For på elgitarrlektionen idag, jag måste liksom skärpa mig med allting nu. Har inte varit där på typ 3 månader... Nänu ska jag äta gröt.

Tisdag

Håller på att diska, ååh vad mycket disk det är.... Hittade en möglad mandarin i ett glas i mitt rum btw.
Tränade med Linn efter skolan, love it. For till henne, åt hamburgare, duschade sen buss mot mig. Träffade även sofe en stund. Gullis. Taken är ju en sjukt bra film, såg den typ nyss(en timme sen) Och nuuu ska jag snart diska klart och sen natten för mig. Usch ligger efter i matten redan.

-

Åhh är trött. Har liksom inga bilder att bjuda på eller någonting att skriva. Sååå cya tomorrow

Actually, it hurts.

Heyy. Skoldagen gick väl bra. Men somnade på några lektioner fast jag sovit 8 timmar.. Ska träna fotboll idag, shiiiit. Är hungrig btw. Brb

Jaaah

Nähörrneni. Kändes jobbigt dethär med skola.

-

Sofia och jag for och flottade hos Linn. Såg en bögfilm, helt sick, och pratat massooor. Lovet har varit fint. Helt bra ändå. 10 veckor till då sen är det frihet igen. Åhh.
tjo

Söndag

AMAJGAD vad trött jag är. Har varit hos morfar och ätit idag.... Haha. Far till Linn nu;)

-

Säger då godnatt nu. Blev lite för sent för mig....
:$

h

Hahahha, döpte om mig. Linn säger att hon inte känner mig längre tydligen...

Godnattis

Blir denna film. Haha hoppas den är bra. POSS

fucka upp är mitt andranamn

Spotify funkar. Jag känner mig FET. Alltså riktigt jävla fet. Nä nu är det över med allt jävla fett. Meeeen seriöst det går ju inte. Jag kommer få depretion av skolan så jag måste få lite socker. Eller nä. Shit nä.
Jag har då tillbringat hela kvällen hos Linn. (skrov till middag. hoho....) Sen kom det folk och vi såg en äcklig film. Några av oss gick ut. Oj shit jag mår dåligt nu. Det är skola imorgon(alltså klockan är över tolv. då blir det ju liksom som imorgon liksom) Ska se gossip girl eller någonting kul nu. Hoppas ni får en bra söndagsmorgon:)
Sofia hitta en julgran

-

Drar till stan

Sent

Jag blev just ett stort fan av Justin Biebers Babyyyyyy. Shit. Försöker nu ladda hem en film som jag inte hittar någonstans. Nääämen jag har druckit cola hos Pernilla stort sett hela kvällen. Skitkul. Asså jag tycker ändå det. Gillar att vara med vännor.
Tjooohoo Linn
OstSofia

Hallå

Sitter hos Perne där kvällen kommer vara. Asså nu är det verkligen slut på lovet. Vi sitter dock just nu å skrattar åt en bild och jag har förstört tv ljudet. Skitbra.

denna bild


Bilder

Måste bara säga att denna födelsedagsfest urartade sig till en strulfest. För mer information, fråga de inblandade. PÖSS

<3

kom hen nu. haha, har haft asbra kväll. BIlder imorgn. PUSSGODNATT<3(amanda<333)

fest

Då drar jag till Elin för fest. Ska ha skitkul ikväll. PÖSS

torsdag

Godmorning. I morse fick jag veta hur det kändes att vara förlamad. Hela min arm var bortdomnad, kändes som en klump typ som inte fanns. Ska börja göra mig i ordning för födelsedagskalas nu eller snart. Vi hörs;)
bjuder på en old

Answwwwer

Anonym om Piteå havsbad:
vad ska du gå på strömbacka?: )

Svar:
Jag vill inte gå på strömbacka. Uschnej. Har drömmar om att gå teaterskola i stockholm och utbilda mig till skådespelare. Vill verkligen prova det, kanske inte min grej, men jag tror fan de. Aldrig att jag kommer sitta på ett kontor och räkna andras pengar. Neeejjjj jag ska kul. Livet ska vara kul. Det blir väl svårt att utbilda sig men shut up, don't care. Eller så blir det Luleå. Oj det lät tråkigt. Vi ses.


the disease is that you have no self-respect, or respect for any of us.

Känner mig arg. Argargarg besvikenbesvikenbesviken. Lite sådär. Asså fan. Ska se toy story och sova. Godnattis:)

02.15

Efter 5 timmar i en bubbelpool förstår ni att jag såg ut som ett russin. Tjatade på alla, benne, adam, johanna och sofia, att vi skulle åka någonting men fick åka själv... Haha hatar bubbelpool.

For direkt till Olivia efter phb och alla vi drog till sunesfest. Asså ändå kul. Ändå lite. Imorgon är det fest. Riktig fest. YES.

tja

Piteå havsbad

Åhh vad pengarna dör nu när jag ska till phb med Sofia. Men det är nog värt de. Vad ska man annars göra i denna fina stad lixooom? Have a nice day:)
Pbh i somras. Vi låg under handukarna så vi inte skulle få sand i ögonen...

hej

Varit med Sofia sista delen av kvällen. Hahaha "STÄNG AV FILMEN!!!!!!!!" blev paniken när vi började se Huset vid vägens ände.... Ska se gossip girl nu typ...

Tisdag

Idaaaag har jag städat och gjort inge mer. Ska ut och möta Sofia. Ha en bra kväll.(lovet är snart slut btw...........)

Such a tired game

Lägger mig och ser fleeeera gossip girls avsnitt nu och smsis med amandis. Godnattsen(hahaha en typiskt grej olivia skulle skrivit...)

tja

Meeensvärk har gjort min dag plus Micaela Olivia och Pernilla. Bastat och gjort ägg-olivolja hårinpackning + äggansiktsmask. USCH. Hann även med ett skrov på sunes... Åhhhh
söt jag var

:'(

Dh och Gossip girl har jag uppmuntrat mig med denna finaaa söndagskväll. Allting kommer bli bra tillslut dunkar jag nu på youtube.... Spotify har tydligen dött... Näähörrni, allting kommer ordna sig om jag låter allting va. Ofta.
Vi ses. Måste även säga att jag har inga vänner så jag vet inte vad jag ska göra imorgon. Kanske googla hundbilder och drömma vilken som jag skulle vilja ha som vän. Jag får se.

dh nu

Jag vill ha en hund. Alla mina vänner är döda typ så jag behöver en hund.
:(:(:(::(:(:(

Asså det är fan hemskt

Mår illa


-

Jag tvivlar på att tiden läker alla sår. Jag tror istället att tiden har en förmåga
att göra så såren blir lättare att bära på, lättare att leva med.

men hej

Anonym om tja;):
de är ju en vecka kvar av lovet?

Svar på dig:
Jag skrev "ELLER?". Synd att endel inte förstår min ironi och spelande-tröghet...:(




(hej judith;)...)

tja;)

Näähörrni. Det är lördag. Känns som söndag. Skola på måndag då. Yeey. ELLER?!

Haha ska hänga på sunes nu. Sen blir det nog big boy. Allting slutar nog också på max. *dreaming* (:s)


Du ska se att allting ordnar sig

Igår hade jag kul. Allt var påväg mot att vara f***kin' perfect alltså. Tolvslaget var roligast, alla var så sjukt lyckliga. Började hos Pernilla med middag å mys sen mot Elin för fest, sen drog jag till stan där jag Micaela och Linn befann sig, och seeeen till efterfest. Kom hem 5. Åt tårta och såg Änglagård.
Skönt med detaljer va?

Alltså vill ha skrovdidd.

RSS 2.0